COPYWRITING/REKLAMTEXT.

Oj, vad ditt företag är viktigt. Alltihop!

Men du kan ju inte berätta allt. Då hinner kunden tappa intresset. Du får heller inte berätta fel saker. Det kan misstolkas. Eller för lite: bortkastade pengar.

 

SKALA FRAM RÄTT BUDSKAP

 

För att nå fram behöver du lyfta fram kärnan i ditt budskap och vända det till ett behov för din kund. Det kan vara knepigt. Men med det kan vi hjälpa till. Vi har lång erfarenhet av att fånga in ett företags samlade idéer, tankar, önskningar och mål, tratta in dem och formulera dem till ett budskap anpassat till den kundgrupp ni vänder er till, såväl som till vilket format texten ska användas i.

 

 

ALLEHANDA TEXTER

 

Det är mycket text som ska sättas, vare sig du lanserar ett nytt varumärke eller sätter upp en ny hemsida. Men samtidigt som icke relevant budskap, stavfel eller inkorrekt språk devalverar det budskap som måste förmedlas, är det inte allas styrka, eller passion, att skriva bra texter som lockar läsaren. Har du inte lust eller tid eller saknar tillräcklig kunskap? Överlåt texterna åt oss!

 

 

TEXTREDIGERING / KORRIGERING

 

Har du redan bra texter men önskar en ”second opinion” på dem; någon som korrekturläser eller ger synpunkter till eventuella förbättringar för att er text ska bli så bra som möjligt? Vi utför även korta, snabba textkorrigeringsuppdrag.

 

 

 

 

 

SCRIBBELI COPYWRITING: FRÅN RUBRIK TILL BROSCHYRTEXT

TILL KOMPENDIUM TILL WEB . . .

 

 

 

KONTAKTA SCRIBBELI PÅ

 

info@scribbeli.se

 

Copyright © 2016 Scribbeli. Alla rättigheter reserverade.