Journalistik.

Nyfiken, frågvis, genuint personintresserad, ”röda tråden-fixerad”, sanningssökande, oberoende och trovärdig journalist. Med stora öron – och en kamera i högsta hugg.

Ta hjälp av en journalist med erfarenhet av allt ifrån vardagsnära lokalpress och kommun- och turisttidningar till medlemsmagasin och nätmagasin inom den fashionabla kosmetik- och hudvårdsvärlden. En journalist som, tack vare detta spann, har stor vana att formulera och anpassa ton och uttryck till sitt rätta sammanhang.

KRÖNIKÖR

Krönikor ger mer till läsaren. Personliga reflektioner som kan sätta igång tankeverksamheten och kanske bjuda på ytterligare ett perspektiv. Läs några av journalist Ingela Hellqvists populära krönikor här.

PRESSFOTOGRAF

Lika passionerade som vi på Scribbeli är för text är vi för bild, den visuella kommunikationen. Anlita vår pressfotograf som lika gärna som att guppa i en båt för att fånga bästa örnbilden, besöker ålderdomshemmet när ett års pandemiisolering och besöksförbud just ska släppas upp, efter att vaccinationen är klar. Några exempel på våra pressbilder kan du se här.