Marknadsförare.

DIN MARKNADSAVDELNING – MEN BARA NÄR DU BEHÖVER EN.

Nå ut. Men vilket sätt är bäst för dig? Har du rätt budskap för rätt målgrupp? Hur uppfattas du? Kört fast? Önskar du ha någon att spåna med för att komma vidare? Vill du marknadsföra dig men har inte möjlighet att anställa en egen marknadsförare?

VÅR ERFARENHET, DIN TILLGÅNG.

Scribbeli AB finns här som din externa marknadsavdelning. Vi tar allt från enstaka uppdrag till helhetsgrepp om din kommunikation. Närhelst du behöver.

Scribbeli erbjuder hjälp med marknadsföring, kommunikation och information till små och medelstora företag. Vi har gedigen kunskap och mer än 25 års erfarenhet av försäljning (B2B och B2C), marknadsföring och varumärkesbyggande från framför allt kosmetikbranschen, en bransch av ständiga förändringar, ständigt nya trender och ständigt nya produkter och varumärken att lansera. I vårt bagage har vi bland annat stor erfarenhet av implementering och lansering av utländska varumärken på den svenska marknaden, på retail som Åhléns, NK, Kicks, Apotek samt professionella salonger, kliniker och spa-anläggningar.

Med oss som samarbetspartners har vi även ett nätverk av proffs inom reklam och media.

Vi är helt enkelt en liten byrå som lever marknadsföring men skippar det krångliga fackspråket. För att bli din bästa hjälp pratar vi istället ditt språk. Och dina kunders.